Restaurant Royal


Go to content

Ud af huset

selskaber

SELSKABSMENU UD AF HUSET

MENUFORSLAG 1
s&
Braiseret Kalv / årstidens garniture
&
Chokoladekage m/ bær, sprød &
blød karamel
Pris pr. Cou. kr. 250,-

is MENUFORSLAG NR. 2

Røget Laks, rygeost, radiser
Krydderurtecreme
&
Rosastegt Kalveculotte
m/ årstidens garniture
&
Pære Belle Helene
Chokoladesauce & vanilje is

Pris pr. Cou. kr. 300,-

MENUFORSLAG NR. 3
Jordskokkesuppe / Chips
&
Kold Svampeterrine
&

Indbagt Kalvefilet
m/ årstidens garniture
&
Variation af chokolade
Pris pr. Cou. kr. 400,-

MENUFORSLAG NR. 4
Kammusling m/ ingefær
soya
&
Torsk m/ kål & safransauce
&
Oksemørbrad m/ årstidens garniture
&
Udvalg af 4 oste m/ tilbehør & hjemmebagt knækbrød
&
Mazarinkage
Havtornsorbet, sprød & blød karamel

Pris pr. Cou. kr. 500,-

Forside | A la Carte | selskaber | Hotel | Hotel Booking | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu