Ud af huset - Royal

Gå til indhold

Ud af huset

menukort
SELSKABSMENU UD AF HUSET
MENUFORSLAG NR. 1

Skinke m/ melon
&
Braiseret Kalv
m/ årstidens garniture
&
Chokoladekage
pyntet m/ bær, sprød &
blød karamel


Pris pr. Cou. kr. 250,-
________________________
MENUFORSLAG NR. 2

Røget Laks, rygeost, radiser &
krydderurtecreme
&
&
Pære Belle HeleneRosastegt Kalveculotte
m/ årstidens garniture
Chokoladesauce & vanilje is
Pris pr. Cou. kr. 300,-
____________________



MENUFORSLAG NR. 3

Jordskokkesuppe
m/ Chips
&
Kold Svampeterrine
&
Indbagt Kalvefilet
m/ årstidens garniture
&
Variation af chokolade
&
Pris pr. Cou. kr. 400,-
MENUFORSLAG NR. 4

Kammusling m/ ingefær & soya
&
Torsk m/ kål & safransauce
&
Oksemørbrad m/ årstidens garniture
&
Udvalg af 4 oste m/ tilbehør &
hjemmebagt knækbrød
&
Mazarinkage
Havtornsorbet, sprød & blød karamel
&
Pris pr. Cou. kr. 500,-
_____________________________________________
Vinmenu
fra kr. 250,- Pr. Pers.
_____________________________________________________

(Kok / Tjener á 150,-kr. pr. time pr. Kok)
_______________________________________________________
Tilbage til indhold