Restaurant Royal


Go to content

selskabskort

selskaber

...og festen kan i holde hos os


I vores selskabslokale kan vi dække op til 60 Pers.
Vi sørger for rammerne og alt det praktiske, så i kan læne jer tilbage og nyde jeres fest, hinanden samt jeres gæster.
Smag og behag er som bekendt forskellig. Vi har derfor lavet et udpluk af forslag til forskellige menuer. Har i specielle ønsker sammensætter
vi menuen efter jeres smag og ønsker.
Vi sørger for at dække bordet i de farver i ønsker på duge, servietter samt blomsterdekorationer.
Hos os er der højt til loftet når i holder fest, vi sætter ikke slut tidspunkt
på for hvornår festen skal slutte.
Vi vil gøre alt for at jeres fest bliver en uforglemmelig dag

Hold festen hjemme

... og vi er gerne behjælpelig med både maden og alt det praktiske.
Skal i holde jeres fest hjemme eller i lejede lokaler står vi gerne til rådighed med hjælp til bla. borddækning, leje af duge og servietter.
Skal i have hælp til vinen til maden, så kan i bestille vinen hos os, og levere det overskydende retur til os.
Vi kan også være behjælpelig med både kokke og tjener ud af huset, hvor kokken anretter og tilbereder maden på stedet. Eller ved mindre
selskaber kan i få en kyndig vejledning og fremgangsmåde med.
Tillægspriser på kokke / tjenere:
150,- kr. Pr. time pr. kok / tjener

Med venlig hilsen
Anette & Frank Carstensen

HELAFTENSARRANGEMENT
Velkomstdrink
&
Suppe efter sæson i dej
&
Husets hvidvin
&
Helstegt Oksemørbrad m/ Årstidens garniture
&
Husets rødvin
&
Desserttallerken m/ 4 søde sager
&
Dessertvin
&
Kaffe/ Te dertil Cognac & Likør
&
Bar med Øl, Vand & Vin
&
Natmad efter ønske
Pris pr. Cou. kr. 585,-

MENUFORSLAG
NR. 1


2 Tarteletter med Høns i Asparges
&
Husets Hvidvin
&
Kalvesteg stegt som vildt
m/ waldorfsalat, 1/2 æbler med géle &
vildtsauce
&
Husets rødvin
&
Citronfromage
m/ citroncreme & bær
&
Dessertvin
&
Kaffe/ Te
&
Pris pr. Cou.
kr. 395,-

MENUFORSLAG
NR. 2

Kold dampet Laks
m/ sprøde urter & dressing
&
Husets hvidvin
&
Rosastegt Kalveculotte m/ a°rstidens garniture
&
Husets rødvin Husets rødvin
&
Citronfromage Mazarinkage
m/ citroncreme & bær m/ sprød & blød karamel
&
Dessertvin Dessertvin
&
Kaffe/ Te
Pris pr. Cou. kr. 395,-

MENUFORSLAG
NR. 3
Kold Laks på 3 måder
&
Husets Hvidvin
&
Helstegt Oksemørbrad
m/ årstidens garniture
&
Husets Rødvin
Variation af Chokolade
&
Dessertvin
Kaffe/ Te
Pris pr. Cou.
kr. 450,-




MENUFORSLAG
NR4


Dampet Torsk

m/ stegt blomkål & fiskesauce
&

Husets hvidvin

&

Dyreryg

m/ årstidens garniture


Husets Rødvin



Desserttallerken


m/ sødt & sprødt


Husets Rødvin

&

Pris pr. Cou.

KR.450,-

Forside | A la Carte | selskaber | Hotel | Hotel Booking | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu